Inloggen

X

KC info-telefoon, tel 06 3875 3357

De hond is je beste vriend...


.......als je hem goed opvoedt tenminste.

Op de Kynologenclub Noord-West Veluwe trainen wekelijks tweehonderd hondenliefhebbers met hun trouwe viervoeter. Op onze hondenschool worden allerlei leerzame en leuke cursussen gegeven voor hond en eigenaar. Wil je meer weten over de opvoeding van je hond, of wil je een ware 'kynoloog' (hondenkenner) worden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

RvB logo

Kennis en ervaring
De instructeurs/ instructrices van de Kynologenclub Noord-West Veluwe zijn opgeleid door de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en Opleiding (O&O).
Deze vereniging houdt haar leden op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van leermethoden en technieken.
Daarnaast hebben de instructeurs agility aanvullende opleidingen gevolgd bij BAND. Ook wordt er regelmatig aandacht besteed aan bijscholing en worden er workshops en lezingen gevolgd.

Onze trainingsmethodes zijn gebaseerd op het "wezen" hond. Wetenschappelijk onderzoek naar gedrag en leerprocessen bij de hond heeft bewezen dat opvoeding en opleiding van de hond vanuit een positieve, belonende benadering betere resultaten geeft.

Meer weten?
Voor informatie over de puppycursus kun je gebruik maken van het contactformulier. Wil je je opgeven voor een cursus gedrag en gehoorzaamheid, agility, hoopers, treibball of ringtraining? Bel dan met de cursus- en ledenadministratie, Wil van Calck, (033-2457068). Voor algemene informatie kun je contact opnemen met onze KC info-telefoon, tel 06 3875 3357.
Of maak gebruik van het contactformulier.


Kom gerust eens langs!

Van maandag tot en met zaterdag is er van alles te beleven op het trainingsveld. Kom gerust eens kijken. Er staat altijd verse koffie met wat lekkers klaar in de kantine en aan de aanwezige instructeurs kun je vragen wat je weten wilt. Je kunt ons vinden op het Rodeschuurderwegje 64 in Ermelo (Hier vind je ons). Wij hopen jou en je hond binnenkort te mogen begroeten!

Of je nu een rashond hebt of niet, je bent van harte welkom!

zittende hond